Név *

Cím (irányítószám) *
azt a helyet adja meg ahova az árut kell szállítani

Település *

Telefonszám *

Email cím *

Mennyiség*


Henger alakú

– fabrikett

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Henger alakú FaBrikett

Hengeres-fabrikett

Miért fűts henger alakú fabrikettel?

A henger alakú fabrikett fűrészporból és bükk forgácsból készül, ezeket az összetevőket préselik henger alakba. Ennek a technikának köszönhetően környezetbarát is, hiszen a nagynyomású préseléstől összetapad, és rendkívül tömör lesz – így nem tartalmaz mesterséges ragasztót. Kormot sem hagy maga után, a hamutartalma pedig nagyon alacsony (kb. 0,4 %).

Nagyon praktikus a használata, mert előre becsomagolják, kis helyen is elfér, és nem koszol vagy szóródik. Egyforma a súlyuk és a méretük, így könnyen adagolható. Nem szükséges kiszárítani, hiszen tüzelésre készen kerül forgalomba, nagyjából 6%-os nedvességtartalommal. A fűtőértéke magas, 18-19 MJ/kg, és sokáig tartja a meleget a helységben. Gyakorlatilag minden olyan tüzelőberendezéshez használható, amelyben fával lehet fűteni.

Fontos, hogy a henger alakú fabrikett izzás közben folyamatosan terjeszkedik, ezért a tűzteret maximum az 1/3-ig szabad megtölteni.

Mindent összevetve a henger alakú fabrikett egy kényelmes, környezetbarát, és gazdaságos fűtőanyag.

Henger alakú fabrikett árak házhoz szállítással itt

Tűzifa vagy henger alakú fabrikett!

Manapság a tűzifa egy elterjedt eszköz, de több szempontból is rendkívül körülményes a használata. Nagy helységben kell tárolni, és fűtésszezon előtt hónapokkal be kell szerezni, hogy a fa rendesen kiszáradhasson. Ez azt jelenti, hogy 100 kg fa néhány hónap múlva már csak 70-75 kg lesz, pedig a kereskedésekben 100 kg árát fizettetik meg. Így tulajdonképpen megvásároljuk a vizet is, előre kiszárított tűzifát pedig ritkán lehet kapni. Az sem utolsó szempont, hogy nem a háziasszonyok kedvence, hiszen a lakásba hordva koszt hagy maga után.

Henger alakú fabrikett árak házhoz szállítással itt


Termékek
 
Tudástár
Miért válasszuk az OSB lapot?

Miért az OSB lap?

Az OSB lap széles skálán alkalmazható. Nem vetemedik, mint a ...

faanyagok szolnokon

A legjobb minőségű faanyagok Szolnokon nálunk!

Építkezés vagy felújítás esetén legtöbbször szükség van faanyagra. Ezeket legegyszerűbben ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből