Név *

Cím (irányítószám) *
azt a helyet adja meg ahova az árut kell szállítani

Település *

Telefonszám *

Email cím *

Mennyiség*


Henger alakú

– fabrikett

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Henger alakú FaBrikett

Hengeres-fabrikett

Miért fűts henger alakú fabrikettel?

A henger alakú fabrikett fűrészporból és bükk forgácsból készül, ezeket az összetevőket préselik henger alakba. Ennek a technikának köszönhetően környezetbarát is, hiszen a nagynyomású préseléstől összetapad, és rendkívül tömör lesz – így nem tartalmaz mesterséges ragasztót. Kormot sem hagy maga után, a hamutartalma pedig nagyon alacsony (kb. 0,4 %).

Nagyon praktikus a használata, mert előre becsomagolják, kis helyen is elfér, és nem koszol vagy szóródik. Egyforma a súlyuk és a méretük, így könnyen adagolható. Nem szükséges kiszárítani, hiszen tüzelésre készen kerül forgalomba, nagyjából 6%-os nedvességtartalommal. A fűtőértéke magas, 18-19 MJ/kg, és sokáig tartja a meleget a helységben. Gyakorlatilag minden olyan tüzelőberendezéshez használható, amelyben fával lehet fűteni.

Fontos, hogy a henger alakú fabrikett izzás közben folyamatosan terjeszkedik, ezért a tűzteret maximum az 1/3-ig szabad megtölteni.

Mindent összevetve a henger alakú fabrikett egy kényelmes, környezetbarát, és gazdaságos fűtőanyag.

Henger alakú fabrikett árak házhoz szállítással itt

Tűzifa vagy henger alakú fabrikett!

Manapság a tűzifa egy elterjedt eszköz, de több szempontból is rendkívül körülményes a használata. Nagy helységben kell tárolni, és fűtésszezon előtt hónapokkal be kell szerezni, hogy a fa rendesen kiszáradhasson. Ez azt jelenti, hogy 100 kg fa néhány hónap múlva már csak 70-75 kg lesz, pedig a kereskedésekben 100 kg árát fizettetik meg. Így tulajdonképpen megvásároljuk a vizet is, előre kiszárított tűzifát pedig ritkán lehet kapni. Az sem utolsó szempont, hogy nem a háziasszonyok kedvence, hiszen a lakásba hordva koszt hagy maga után.

Henger alakú fabrikett árak házhoz szállítással itt


Termékek
 
Tudástár

A Kerítés

Kerítés védi a tulajdonunkat, a magánszféránkat, biztonságban érezzük magunkat általa. ...

Hogyan rakjunk fel csomós, göcsös fenyő lambériát?

Hogyan rakjunk fel csomós-görcsös fenyő lambériát?

A csomós fenyő lambéria rusztikus kinézetet és régies hangulatot kölcsönöz ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből