Loading...

5000 Szolnok, Nagysándor József út 31/D Hétfőtől - Péntekig 08:00 - 16:00 Árukiadás: Hétfőtől - Péntekig 08:00 - 15:30

SECA

Több mint 95 évnyi egészséges növekedés

Nálunk 1915 óta forog minden a fa körül.
Ami annak idején egy fűrészmalomként indult, ma, a vezetőség negyedik generációjára egy nemzetközileg aktív fatermelő nagyvállalat lett. A cégprofil receptje a lehető legjobb alapanyag, az ultra-modern termelőegységek, a magasan képzett alkalmazottak és a fához való kötődés. Több mint száz különböző keresztmetszetnek és méretnek köszönhetően rengeteg alkalmazási terület lehetséges a kreatív és funkcionális kiépítésben a homlokzatokon, az belső és külső tereken. Az alkalmazás a tradicionális fahomlokzatoktól a modern épületdíszítési megoldásokig, a vidéki hangulatú belső terektől a kortárs életterekig, a funkcionális tűzvédelemtől a csúcsminőségű padlólemezekig terjed. A SECA 95 év hagyományait ötvözi a szerzett tapasztalatokkal és innovációval, amit a partnereikkel való kapcsolat fűt: mind a kínálati oldalon, ahol előnyt szerez a beszállítók kutatásaiból és fejlesztéseiből, mind a kereseti oldalon, ahol Európa vezető fa építőanyag vállalatait, fafeldolgozóit és viszonteladóit tudják társaiknak a fa segítségével, akik folyamatos kihívásoknak vetik alá őket, de a saját fejlődésükkel is segítik a SECA-t.

A fa az otthonunk

Ausztriában-Ottensheimben található a vállalati székhely mellett a kereskedelmi és logisztikai egység, akik kezelik az osztrák piacot, valamint az exportot Olaszországba, Franciaországba, Portugáliába, Spanyolországba, Svájcba, Németországba, Szlovéniába, Horvátországba és Törökországba.
A tapasztalt és lelkes eladóknak köszönhetően garantáljuk, hogy a megrendelt áru hiánytalanul elkészül időre. Mivel több, mint 9000 m3 gyalult fa van a raktáron, ezért a központból rövid határidőn belül le tudjuk szállítani az árut. Több, mint 95 év történelme és hagyománya mellett a SECA Austria kapcsolatban van Európa és Oroszország fő faszállítóival, aminek köszönhetően kiegészíthetjük és pontosíthatjuk, amit a mi termelésünk kínál.

A legkorszerűbb technológia garancia a minőségre, árra és megbízhatóságra!

120 alkalmazottal és átlagosan 130000 m3 gyalult fa előállításával a Borohrádek-ben található fűrészüzem az egyik legmodernebb a fajtájában. Az üzem körülbelül két óra autóútra van Prága központjától. A termelés a cseh és észak-európai lucfenyő és a szibériai vörösfenyő profillá alakítására koncentrál. A vállalat tagja az Európai Fűrészmalmok Szövetségének (Association of European Planing Mills) és az osztrák és európai szabványoknak megfelelően termel.

Nyers alapanyag, hagyományokkal

A fa az egyik legrégebbi építőanyag, sokféle alkalmazási területtel. Épülettervezési szempontból elképesztő tulajdonságai vannak mind az építésben, mind használatban. Jelentős ereje és teherbíró képessége van, annak ellenére, hogy maga elég kis súlyt képvisel a szerkezetben. A fa belső szerkezete egy nagyon tartós építőanyaggá teszi, feltéve, ha a tervezés megfelelő és a fa kezelve van, ahol szükséges.

Seca lambéria, hajópadló katalógus letöltése itt.

Seca lambéria, hajópadló minősítés – A-veh, B-veh, C minőség itt.

Seca profilrajzok itt.

SECA hajopadlo
Seca-gyari5
Seca-gyari4

További termékeink

Tölgy szárított fűrészáru

Magas, terebélyes koronájú lombhullató fa. Kérge sötét vagy barnásszürke. Magassága

Vörösfenyő gyalult fűrészáru

A kültéri építkezéseknél - ahol a faanyag közvetlenül, intenzíven kapcsolatba

Építő minőségű fenyő-fűrészáru

Építő minőségű fenyő-fűrészáru / szerkezeti fűrészáru   FAANYAGOKAT MÁR IMPREGNÁLVA IS KÉRHETI

Kőris szárított fűrészáru

Kőris fűrészáru Közepesen nagyra növő fafaj. Anyaga erős, de rugalmas. Frissen

Borovi csomómentes fűrészáru

Borovi csomómentes fűrészáru 1 lap csomómentes. A borovi csomómentes szélezetlen fűrészáru

Asztalos borovi fenyő fűrészáru Finnországból

Asztalos fenyő fűrészáru és továbbfeldolgozott termékek a Junnikkala-tól. Áraink az oldal

Másodosztályú építő minőségű fenyő-fűrészáru

RENDELÉSRE ELÉRHETŐ TERMÉK,(néhány munkanapos átfutással) ILLETVE BIZONYOS KERESZTMETSZETEK KÉSZLETRŐL IS ELÉRHETŐEK   Csomagolóipari

Gőzölt bükk szárított fűrészáru

A bükkfa alapvetően az északi-mérsékelt öv lombhullató fája. Itthon a

FSC
Junnikkala
URSA
SECA
Hasslacher
Terrafest
PEFC
PABST

Kérj árajánlatot egy kattintással!

Kérjen személyre szabott ajánlatot és kollégáink e-mailen keresztül felveszik Önnel a kapcsolatot.
CLICK HERE - REQUEST A QUOTE!
KLICKEN SIE HIER FÜR ANGEBOT!