SECA

– lambéria, hajópadló gyár

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

SECA

seca-lamberia-hajopadlo

Több mint 95 évnyi egészséges növekedés

Nálunk 1915 óta forog minden a fa körül.

Ami annak idején egy fűrészmalomként indult, ma, a vezetőség negyedik generációjára egy nemzetközileg aktív fatermelő nagyvállalat lett. A cégprofil receptje a lehető legjobb alapanyag, az ultra-modern termelőegységek, a magasan képzett alkalmazottak és a fához való kötődés. Több mint száz különböző keresztmetszetnek és méretnek köszönhetően rengeteg alkalmazási terület lehetséges a kreatív és funkcionális kiépítésben a homlokzatokon, az belső és külső tereken. Az alkalmazás a tradicionális fahomlokzatoktól a modern épületdíszítési megoldásokig, a vidéki hangulatú belső terektől a kortárs életterekig, a funkcionális tűzvédelemtől a csúcsminőségű padlólemezekig terjed. A SECA 95 év hagyományait ötvözi a szerzett tapasztalatokkal és innovációval, amit a partnereikkel való kapcsolat fűt: mind a kínálati oldalon, ahol előnyt szerez a beszállítók kutatásaiból és fejlesztéseiből, mind a kereseti oldalon, ahol Európa vezető fa építőanyag vállalatait, fafeldolgozóit és viszonteladóit tudják társaiknak a fa segítségével, akik folyamatos kihívásoknak vetik alá őket, de a saját fejlődésükkel is segítik a SECA-t.

A fa az otthonunk

Ausztriában-Ottensheimben található a vállalati székhely mellett a kereskedelmi és logisztikai egység, akik kezelik az osztrák piacot, valamint az exportot Olaszországba, Franciaországba, Portugáliába, Spanyolországba, Svájcba, Németországba, Szlovéniába, Horvátországba és Törökországba.

A tapasztalt és lelkes eladóknak köszönhetően garantáljuk, hogy a megrendelt áru hiánytalanul elkészül időre. Mivel több, mint 9000 m3 gyalult fa van a raktáron, ezért a központból rövid határidőn belül le tudjuk szállítani az árut. Több, mint 95 év történelme és hagyománya mellett a SECA Austria kapcsolatban van Európa és Oroszország fő faszállítóival, aminek köszönhetően kiegészíthetjük és pontosíthatjuk, amit a mi termelésünk kínál.

A legkorszerűbb technológia garancia a minőségre, árra és megbízhatóságra!

120 alkalmazottal és átlagosan 130000 m3 gyalult fa előállításával a Borohrádek-ben található fűrészüzem az egyik legmodernebb a fajtájában. Az üzem körülbelül két óra autóútra van Prága központjától. A termelés a cseh és észak-európai lucfenyő és a szibériai vörösfenyő profillá alakítására koncentrál. A vállalat tagja az Európai Fűrészmalmok Szövetségének (Association of European Planing Mills) és az osztrák és európai szabványoknak megfelelően termel.

Nyers alapanyag, hagyományokkal

A fa az egyik legrégebbi építőanyag, sokféle alkalmazási területtel. Épülettervezési szempontból elképesztő tulajdonságai vannak mind az építésben, mind használatban. Jelentős ereje és teherbíró képessége van, annak ellenére, hogy maga elég kis súlyt képvisel a szerkezetben. A fa belső szerkezete egy nagyon tartós építőanyaggá teszi, feltéve, ha a tervezés megfelelő és a fa kezelve van, ahol szükséges.

Seca lambéria, hajópadló katalógus letöltése itt.

 

Seca lambéria, hajópadló minősítés – A-veh, B-veh, C minőség itt.

 

Seca profilrajzok itt.

SECA hajopadlo

Seca-gyari5

Seca-gyari4

Seca-gyari1

Termékek
 
Tudástár
szolnoki-gyaloghid-korlatelemei-wpc-burkolattal

Szolnoki gyaloghíd korlátelemei WPC burkolattal

A Tiszavirág híd Szolnok egyik büszkesége és jelképe, melyet 2011. ...

Otthonos és természetes – hajópadló

Otthonos és természetes - hajópadló A természetes anyagok használata manapság reneszánszát ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből