Loading...

5000 Szolnok, Nagysándor József út 31/D Hétfőtől - Péntekig 08:00 - 16:00 Árukiadás: Hétfőtől - Péntekig 08:00 - 15:30

SECA

Több mint 95 évnyi egészséges növekedés

Nálunk 1915 óta forog minden a fa körül.
Ami annak idején egy fűrészmalomként indult, ma, a vezetőség negyedik generációjára egy nemzetközileg aktív fatermelő nagyvállalat lett. A cégprofil receptje a lehető legjobb alapanyag, az ultra-modern termelőegységek, a magasan képzett alkalmazottak és a fához való kötődés. Több mint száz különböző keresztmetszetnek és méretnek köszönhetően rengeteg alkalmazási terület lehetséges a kreatív és funkcionális kiépítésben a homlokzatokon, az belső és külső tereken. Az alkalmazás a tradicionális fahomlokzatoktól a modern épületdíszítési megoldásokig, a vidéki hangulatú belső terektől a kortárs életterekig, a funkcionális tűzvédelemtől a csúcsminőségű padlólemezekig terjed. A SECA 95 év hagyományait ötvözi a szerzett tapasztalatokkal és innovációval, amit a partnereikkel való kapcsolat fűt: mind a kínálati oldalon, ahol előnyt szerez a beszállítók kutatásaiból és fejlesztéseiből, mind a kereseti oldalon, ahol Európa vezető fa építőanyag vállalatait, fafeldolgozóit és viszonteladóit tudják társaiknak a fa segítségével, akik folyamatos kihívásoknak vetik alá őket, de a saját fejlődésükkel is segítik a SECA-t.

A fa az otthonunk

Ausztriában-Ottensheimben található a vállalati székhely mellett a kereskedelmi és logisztikai egység, akik kezelik az osztrák piacot, valamint az exportot Olaszországba, Franciaországba, Portugáliába, Spanyolországba, Svájcba, Németországba, Szlovéniába, Horvátországba és Törökországba.
A tapasztalt és lelkes eladóknak köszönhetően garantáljuk, hogy a megrendelt áru hiánytalanul elkészül időre. Mivel több, mint 9000 m3 gyalult fa van a raktáron, ezért a központból rövid határidőn belül le tudjuk szállítani az árut. Több, mint 95 év történelme és hagyománya mellett a SECA Austria kapcsolatban van Európa és Oroszország fő faszállítóival, aminek köszönhetően kiegészíthetjük és pontosíthatjuk, amit a mi termelésünk kínál.

A legkorszerűbb technológia garancia a minőségre, árra és megbízhatóságra!

120 alkalmazottal és átlagosan 130000 m3 gyalult fa előállításával a Borohrádek-ben található fűrészüzem az egyik legmodernebb a fajtájában. Az üzem körülbelül két óra autóútra van Prága központjától. A termelés a cseh és észak-európai lucfenyő és a szibériai vörösfenyő profillá alakítására koncentrál. A vállalat tagja az Európai Fűrészmalmok Szövetségének (Association of European Planing Mills) és az osztrák és európai szabványoknak megfelelően termel.

Nyers alapanyag, hagyományokkal

A fa az egyik legrégebbi építőanyag, sokféle alkalmazási területtel. Épülettervezési szempontból elképesztő tulajdonságai vannak mind az építésben, mind használatban. Jelentős ereje és teherbíró képessége van, annak ellenére, hogy maga elég kis súlyt képvisel a szerkezetben. A fa belső szerkezete egy nagyon tartós építőanyaggá teszi, feltéve, ha a tervezés megfelelő és a fa kezelve van, ahol szükséges.

Seca lambéria, hajópadló katalógus letöltése itt.

Seca lambéria, hajópadló minősítés – A-veh, B-veh, C minőség itt.

Seca profilrajzok itt.

SECA hajopadlo
Seca-gyari5
Seca-gyari4

További termékeink

Tölgy szárított fűrészáru

Magas, terebélyes koronájú lombhullató fa. Kérge sötét vagy barnásszürke. Magassága

Lucfenyő asztalos fűrészáru

Fűrészáru kínálatunkon belül ezen az oldalon luc alapanyagú asztalos minőségű

Akác szárított fűrészáru

Akác szárított fűrészáru   Átlagosan 30-40 méterre növő fa, törzse térgörbe erdei

Borovi csomómentes fűrészáru

Borovi csomómentes fűrészáru 1 lap csomómentes. A borovi csomómentes szélezetlen fűrészáru

Akác termékek

Rendelésre elérhető akác termékeink: kb. ~ 2 hét átfutási idővel.  Kerítésdeszka:  -

Gőzölt bükk szárított fűrészáru

A bükkfa alapvetően az északi-mérsékelt öv lombhullató fája. Itthon a

Asztalos borovi fenyő fűrészáru Finnországból

Asztalos fenyő fűrészáru és továbbfeldolgozott termékek a Junnikkala-tól. Áraink az oldal

FSC
Junnikkala
URSA
SECA
Hasslacher
WPC
PEFC
PABST
Remmers
Rockwool

Kérj árajánlatot egy kattintással!

Kérjen személyre szabott ajánlatot és kollégáink e-mailen keresztül felveszik Önnel a kapcsolatot.
CLICK HERE - REQUEST A QUOTE!
KLICKEN SIE HIER FÜR ANGEBOT!