Lambéria

– fényezése, festés, újra fényezés

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Hogyan fényezzük újra a lambériát?

Hogyan fényezzük újra a lambériát?

A bordázott lambéria olyan figyelemreméltó dísze a lakásunknak, amit célszerű karbantartani és óvni. Egy védőréteg a lambérián megvédi azt a görbüléstől és a foltoktól. A régi fényezés eltávolítása időigényes, de a frissebb, világosabb lambéria a lakásod kedvenc helye lehet.

Tippek:

  1. Fess egy vékony réteg festéket a lambériára. Dolgozz kis, kezelhető területeken, másfél méternél ne legyen nagyobb. Engedd, hogy a festékoldó beszivárogjon a régebbi lakkozás alá, ez körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Nézd meg, hogy a fényezés lágyul-e egy spaklival. Amikor a fényezés könnyen lejön, a festékoldó megtette a hatását.
  2. Használd a spaklit, hogy eltávolítsd a festékoldót és a fényezést a lambériáról. Töröld le a maradékot egy vödör szélére, vagy egy rongyra a munka folyamán. Távolítsd el a lehető legtöbb fényezést a spaklival. Folytasd a munkát a többi lambérián is.
  3. Használj fém eszközt a makacs részleteknél. A festékoldót közvetlenül a szerszámra rakd, és körkörös mozgással távolítsd el a makacs részeket.
  4. Tedd mattá a felületet egy csiszológéppel. Ezzel az eszközzel a rezgés miatt hatékonyabb és gyorsabb a munka, mintha kézzel csinálnád. A port töröld le egy nedves kendővel.
  5. Fényezd újra a lambériát és a töröld le a felesleget egy tiszta ronggyal. Folytasd ezt a munkát, amíg van megmunkálandó felület, és nem érted el a kívánt színmélységet.

További tanácsok:

A lambéria újrafényezése munkaigényes, ezért előtte bizonyosodj meg arról, hogy megéri-e nekilátni. Nem szabad, hogy a lambéria görbe, vagy víz által károsodott legyen. Kérj árajánlatot egy vállalkozótól, mielőtt eltávolítanád az eredeti fényezést, talán jobban megéri lecserélni, mint újrafényezni.

Termékek
 
Tudástár
fenyofelek_erdo

Néhány fenyőféléről

A fenyőfélék a tűlevelűek csoportjába tartoznak, amelyeknek több mint 100 ...

Fal-diszitese-faval-faburkolasi-tippek

Díszítsük fával a falat!

A fal fával való dekorálása, csakúgy, mint a faburkolat, egy ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből