Lambéria

– fényezése, festés, újra fényezés

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Hogyan fényezzük újra a lambériát?

Hogyan fényezzük újra a lambériát?

A bordázott lambéria olyan figyelemreméltó dísze a lakásunknak, amit célszerű karbantartani és óvni. Egy védőréteg a lambérián megvédi azt a görbüléstől és a foltoktól. A régi fényezés eltávolítása időigényes, de a frissebb, világosabb lambéria a lakásod kedvenc helye lehet.

Tippek:

  1. Fess egy vékony réteg festéket a lambériára. Dolgozz kis, kezelhető területeken, másfél méternél ne legyen nagyobb. Engedd, hogy a festékoldó beszivárogjon a régebbi lakkozás alá, ez körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Nézd meg, hogy a fényezés lágyul-e egy spaklival. Amikor a fényezés könnyen lejön, a festékoldó megtette a hatását.
  2. Használd a spaklit, hogy eltávolítsd a festékoldót és a fényezést a lambériáról. Töröld le a maradékot egy vödör szélére, vagy egy rongyra a munka folyamán. Távolítsd el a lehető legtöbb fényezést a spaklival. Folytasd a munkát a többi lambérián is.
  3. Használj fém eszközt a makacs részleteknél. A festékoldót közvetlenül a szerszámra rakd, és körkörös mozgással távolítsd el a makacs részeket.
  4. Tedd mattá a felületet egy csiszológéppel. Ezzel az eszközzel a rezgés miatt hatékonyabb és gyorsabb a munka, mintha kézzel csinálnád. A port töröld le egy nedves kendővel.
  5. Fényezd újra a lambériát és a töröld le a felesleget egy tiszta ronggyal. Folytasd ezt a munkát, amíg van megmunkálandó felület, és nem érted el a kívánt színmélységet.

További tanácsok:

A lambéria újrafényezése munkaigényes, ezért előtte bizonyosodj meg arról, hogy megéri-e nekilátni. Nem szabad, hogy a lambéria görbe, vagy víz által károsodott legyen. Kérj árajánlatot egy vállalkozótól, mielőtt eltávolítanád az eredeti fényezést, talán jobban megéri lecserélni, mint újrafényezni.

Termékek
 
Tudástár
Madáretetők fából, műanyag palackból

Hogyan készítsünk madáretetőt?

Madarak nélkül a világot elképzelni sem érdemes. De talán ők ...

A fenyőből készült bútorok előnyei és hátrányai

Vitathatatlan, hogy a fenyőből készült bútorok megrendíthetetlenül ott vannak a ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből