Barkácsolóknak

– tippek, ötletek, érdekességek, tapasztalatok

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Az örök játék: a fa!

fajatekok

A mai felgyorsult világunkban egyre több olyan tárggyal, eszközzel vagyunk körülvéve, amiket mi, átlagemberek nem ismerünk fel. Ezért is ragaszkodnak sokan manapság a fából készült tárgyakhoz.

Akár 21. század akár nem, úgy tűnik, a fa örök játékszer. Nem csupán az építőkockára kell gondolni, ha a fából készült játékokról van szó, hiszen széles palettáról válogathatnak a gyerekek: például fabábukat, ABC táblákat, bababútorokat, babaházakat, hintalovakat, vonatokat, zöldségeket, gyümölcsöket és még bébicsörgőket is készítenek.

Ezeknek a játékoknak a segítségével már kisebb korukban különbséget tudnak tenni az időtálló fajáték, és a mesterkélt anyagból előállított játékszerek között. A szülőknek pedig nem kell aggódniuk, hogy milyen anyagból készült, káros lehet-e a gyerkőc szervezetére, okoz-e sérülést neki? De az is pozitívum, hogy ezeket a játékokat nem kell csak a gyerekszobára korlátozni. Manapság a kerti játszóház kellékei a hinta, csúszda, és a mászóka is előállítható fából.

Szerencsére egyre több vásároló ragaszkodik a nem műanyagból készült hintához, mászókákhoz, és a csúszdához. Ezeket nem kell néhány hónap után leselejtezni időtálló anyaguk miatt, még unokáinknak is tökéletes szórakozásként szolgálnak majd. Ráadásul könnyen mozgathatók – ha a család elköltözik a szeretett játszótér sem veszik el.

A fa örök játékszer marad a jelenben is!

allatok-fabol faauto fajatek hintalo-fabol otthon-faboltarsasjatek-fabol

Termékek
 
Tudástár

Hogyan építs házi készítésű cicamászókát?

Az alábbi leírásban ennek a szuper cicabútornak az elkészítését fogjuk ...

Miért válasszuk az OSB lapot?

Miért az OSB lap?

Az OSB lap széles skálán alkalmazható. Nem vetemedik, mint a ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből