Barkácsolóknak

– tippek, ötletek, érdekességek, tapasztalatok

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Az örök játék: a fa!

fajatekok

A mai felgyorsult világunkban egyre több olyan tárggyal, eszközzel vagyunk körülvéve, amiket mi, átlagemberek nem ismerünk fel. Ezért is ragaszkodnak sokan manapság a fából készült tárgyakhoz.

Akár 21. század akár nem, úgy tűnik, a fa örök játékszer. Nem csupán az építőkockára kell gondolni, ha a fából készült játékokról van szó, hiszen széles palettáról válogathatnak a gyerekek: például fabábukat, ABC táblákat, bababútorokat, babaházakat, hintalovakat, vonatokat, zöldségeket, gyümölcsöket és még bébicsörgőket is készítenek.

Ezeknek a játékoknak a segítségével már kisebb korukban különbséget tudnak tenni az időtálló fajáték, és a mesterkélt anyagból előállított játékszerek között. A szülőknek pedig nem kell aggódniuk, hogy milyen anyagból készült, káros lehet-e a gyerkőc szervezetére, okoz-e sérülést neki? De az is pozitívum, hogy ezeket a játékokat nem kell csak a gyerekszobára korlátozni. Manapság a kerti játszóház kellékei a hinta, csúszda, és a mászóka is előállítható fából.

Szerencsére egyre több vásároló ragaszkodik a nem műanyagból készült hintához, mászókákhoz, és a csúszdához. Ezeket nem kell néhány hónap után leselejtezni időtálló anyaguk miatt, még unokáinknak is tökéletes szórakozásként szolgálnak majd. Ráadásul könnyen mozgathatók – ha a család elköltözik a szeretett játszótér sem veszik el.

A fa örök játékszer marad a jelenben is!

allatok-fabol faauto fajatek hintalo-fabol otthon-faboltarsasjatek-fabol

Termékek
 
Tudástár
Kanadai osb lap Norbord

Kanadai OSB lap – Norbord

Az OSB (Oriented Strand Board) egy irányított forgács elrendezésű sík ...

Aqualux vizes bázisú favédő vékony lazúr

Az Aqualux lazúr egy gazdag színválasztékban elérhető vizes bázisú lazúr, ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből