Lettországi osb lap

– Bolderaja OSB superfinish Eco

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Lettországi OSB lap – Bolderaja OSB Superfinish Eco

OSB lap Litvániából - Bolderaja-Superfinish-ECO

A Bolderaja OSB lap gyártás 2007-ben kezdődött a lettországi Rigában. Ez a faipari üzem 1969-ben alapult, majd vált Európa egyik legmodernebb, OSB lap termékeket gyártó üzemévé, amelynek jelenlegi kapacitása 500 000 m3/év.

Az üzem minőségirányítási követelmény rendszere garantálja a termelés magas színvonalát, amely megfelel az ISO 9001 nemzetközi szabványnak. A gyár elhelyezkedése biztosítja a stabil, jó minőségű faanyag beszerzését a környék erdőiből.

A lapok fő alkalmazási területei modern lakó- és ipari épületek, továbbá különböző építési és háztartási igényeket szolgálnak. Ez a sokoldalú anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelynek gyártását egyedi technológia szerint végzik.

Alapvetően faaprítékok három egymásra merőleges rétegéből áll. Az aprítékok mérete, formája, a rétegek tájolása, optimalizálása alapján lehet elérni az OSB lap három legjobb fizikai és mechanikai jellemzőit.

Az OSB lapokon nem láthatók a fák természetes hibái (csomók, repedések) a lap sima felületén látható az aprítékok formája, mérete, kihangsúlyozzák a valódi faanyag természetes szerkezetét, színét és új lehetőség nyílik a lap használatára a belső építészetben is.

A Lettországban gyártott Bolderaja OSB lap Superfinish ECO lapokat a következő méretekben gyártják:
OSB lap szélessége 1250 mm
OSB lap hossza 2500 mm
OSB lap vastagsága 10, 12, 15, 18 és 22 mm

A lapok gyártása

A Bolderaja OSB lap kiváló minőségű tűlevelű fákból készül. A gyártáshoz leginkább borovi fenyőt, ritkábban lucfenyőt használnak fel. Vékony, de eléggé nagy felületű aprítékok gondos kiszárítását követően szintetikus gyanta, és bizonyos mennyiségű viasz kerül rá.

A lap gyártása sajtolással történik, folyamatosan nagy nyomáson, magas hőmérsékleten. A kivételes mechanikai tulajdonságokat, a lap kiváló minőségét biztosítja a megfelelő fa mint alapanyag, a faforgácsok mérete, és jelentős mértékben a három réteg egymásra merőleges elhelyezése.

A Bolderaja OSB lap Superfinish ECO egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, alkalmas faépítmények környezettudatos építésére, melynek nagy jövője van. Ezek a lapok megfelelnek a magas követelményeknek, amelyeket az építészet követel ökológiai szempontból, különösen a formaldehid kibocsátás miatt.

Hiszen klasszikus OSB 3 lapok gyártásával ellentétben a Bolderaja lapok készítése során az alkalmazott kötőanyag poliueritán alapú gyanta, amely nem tartalmaz formaldehidet. Ennek megfelelően az összes előnyös, hasznos tulajdonság megőrződik.

A lap teljes élete során (gyártás, felhasználás, megsemmisítés) megfelel a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. A Bolderaja Ltd vállalat által kínált OSB lapok jelentős mértékben hozzájárul a környezetkímélő, fából készült épületek elterjedéséhez. A Bolderaja OSB lap Superfinish ECO az az anyag, amelyet széles körben használnak – nagy megelégedettséggel – az építőiparban, kül- és beltéren, valamint a bútoriparban.

Felhasználási jellemzők

A minőségi jellemzők garantálják a lapok széleskörű használatát a külső és belső építészeti konstrukciókban. A folyamatosan bővülő tudásszint, technológiai ismeretek biztos alapjai az OSB lapok bővülő alkalmazásának, növekvő népszerűségének. Az építőiparban, különösen az előre gyártott házak, faházak, alacsony energia igényű (passzív), környezetkímélő épületek építése során rendkívüli a népszerűsége. A lapok ezen kívüli felhasználása ajánlott még felvonulási épületek, gazdasági célú építmények építésére, továbbá épületek felújítására.

OSB lap a Facebookon

OSB lap vásárlás

Eredeti szöveg: BOLDERAJA OSB SUPERFINISH ECO

Termékek
 
Tudástár

Hogyan spóroljunk a lambéria felrakásán?

A lambéria egy hagyományos faldíszítési mód, ami most újra a ...

Miért válasszuk az OSB lapot?

Miért az OSB lap?

Az OSB lap széles skálán alkalmazható. Nem vetemedik, mint a ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből