Név *

Cím (irányítószám) *
azt a helyet adja meg ahova az árut kell szállítani

Település *

Telefonszám *

Email cím *

Mennyiség*


Szalma

– brikett

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Szalma brikett

szalma-brikett

Szalma brikett fűtőértéke: kb. 17,5-19,5 MJ/kg.

A szalma brikett egy nagyon környezetbarát módja a fűtésnek, hiszen természetes összetevőből, szalmából készül, a gyártás során semmilyen adalék, vagy kötőanyag nem kerül a termékbe. Megújuló energiaforrásnak számít, mert a szalma hamar újraterem.
Eltartható, sokáig megőrzi a minőségét.
Nem szükséges kiszárítani, mert használatra készen kapható. Nagyjából 10-15% a nedvességtartalma, így ellenőrizhető a súlya is.
Kandallóba, kályhába, és kazánba is ajánljuk tüzelőanyagként. A fűtőértéke 30%-kal nagyobb, mint a tűzifának, ezért magasnak számít. A fűtőtestbe egyszerre csak keveset szabad tenni a brikettből, hiszen 1,5-2-szeresére nő az égés során.
A szalma brikett hátránya, hogy kevesebb a fűtőértéke, mint a fabriketté, illetve több hamu termelődik az égése során, mint a tűzifának – viszont ez felhasználható növények trágyázására ásványi anyag tartalma miatt.

Cégünk szalma brikettet nem forgalmaz!


Termékek
 
Tudástár

Hogyan fessünk faburkolatot?

A faburkolatot könnyű lefesteni, ha jó felszín-előkészítési módszereket használunk. A ...

Fenyőpadlózás – hajópadlózás. Csináld magad!

A hajópadló lerakása nem nehéz munka, ha tudja, hogy mit ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből