Név *

Cím (irányítószám) *
azt a helyet adja meg ahova az árut kell szállítani

Település *

Telefonszám *

Email cím *

Mennyiség*


Bardoline TOP

– zsindely

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Onduline Bardoline TOP zsindely

Onduline-bardoline-TOP-zsindely

Onduline Bardoline TOP zsindely

A Bardoline TOP zsindely egy színes tető és fal burkoló bitumenes zsindelyfedés, melyet száraz körülmények között, az UV sugárzástól, hőtől, esőtől és nedvességtől védve kell tárolni. Kezelése, felrakása egyszerű – szinte bárhol, bármilyen formában alkalmazható.
Az egyes elemek üvegfátyol erősítéssel, tapadásgátló homokréteggel, vízzáró bitumenes réteggel, ötapadós csíkkal és színes ásványi zúzalékkal vannak ellátva, amelyek biztosítják a gyors felrakás lehetőségét, az esztétikus megjelenést, illetve az időtállóságot is.
A gyártó 10 éves vízzárósági garanciát vállal a BARDOLINE TOP zsindelyekre, amennyiben azok a kivitelezési útmutatóban előírt módon kerülnek felrakásra. A megfelelően felrakott és leragasztott BARDOLINE TOP zsindelyt a szél sem tudja megbontani. A munkálatok közben képződő hulladék elenyésző, a pormentes tetőtér kialakításához sincs szükség alátétfóliára.

Sem hó, sem víz, sem por nem jut be a zsindely alá. A plasztomerbitumen hideghajlíthatósága -10 °C-ig megmarad, és ami még ennél is fontosabb, hogy hőállósága +110 °C, ami magas UV állóságot jelent. Kitűnő lépés- és jégverés-állósággal párosul.

A zsindelyek hordozórétege szervetlen üvegszálakból készült üvegfátyol, amelyre mindkét oldalról forró, speciális bitumenréteget hordanak fel. A lemez felső oldalát hidrofobizált palazúzalék (magasabb szintű színtartósság és hosszabb UV védelem) szórással látják el, amit a lemezekbe hengerelnek. Alsó oldalát finomhomok hintés alkotja, a zsindely egyes rétegeinek kapcsolódását öntapadó ragasztópontok biztosítják.

Több színben kapható, így minden igényt ki tud elégíteni.

Megszűnt a forgalmazása a Onduline Bardoline TOP zsindelynek!


Termékek
 
Tudástár

Egyszerű tippek az egészséges otthonhoz

Az alábbi tippjeink nem csak hasznosak az allergiában, ekcémában és ...

Madáretetők fából, műanyag palackból

Hogyan készítsünk madáretetőt?

Madarak nélkül a világot elképzelni sem érdemes. De talán ők ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből