Név *

Cím (irányítószám) *
azt a helyet adja meg ahova az árut kell szállítani

Település *

Telefonszám *

Email cím *

Mennyiség*


Bardoline TOP

– zsindely

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Onduline Bardoline TOP zsindely

Onduline-bardoline-TOP-zsindely

Onduline Bardoline TOP zsindely

A Bardoline TOP zsindely egy színes tető és fal burkoló bitumenes zsindelyfedés, melyet száraz körülmények között, az UV sugárzástól, hőtől, esőtől és nedvességtől védve kell tárolni. Kezelése, felrakása egyszerű – szinte bárhol, bármilyen formában alkalmazható.
Az egyes elemek üvegfátyol erősítéssel, tapadásgátló homokréteggel, vízzáró bitumenes réteggel, ötapadós csíkkal és színes ásványi zúzalékkal vannak ellátva, amelyek biztosítják a gyors felrakás lehetőségét, az esztétikus megjelenést, illetve az időtállóságot is.
A gyártó 10 éves vízzárósági garanciát vállal a BARDOLINE TOP zsindelyekre, amennyiben azok a kivitelezési útmutatóban előírt módon kerülnek felrakásra. A megfelelően felrakott és leragasztott BARDOLINE TOP zsindelyt a szél sem tudja megbontani. A munkálatok közben képződő hulladék elenyésző, a pormentes tetőtér kialakításához sincs szükség alátétfóliára.

Sem hó, sem víz, sem por nem jut be a zsindely alá. A plasztomerbitumen hideghajlíthatósága -10 °C-ig megmarad, és ami még ennél is fontosabb, hogy hőállósága +110 °C, ami magas UV állóságot jelent. Kitűnő lépés- és jégverés-állósággal párosul.

A zsindelyek hordozórétege szervetlen üvegszálakból készült üvegfátyol, amelyre mindkét oldalról forró, speciális bitumenréteget hordanak fel. A lemez felső oldalát hidrofobizált palazúzalék (magasabb szintű színtartósság és hosszabb UV védelem) szórással látják el, amit a lemezekbe hengerelnek. Alsó oldalát finomhomok hintés alkotja, a zsindely egyes rétegeinek kapcsolódását öntapadó ragasztópontok biztosítják.

Több színben kapható, így minden igényt ki tud elégíteni.

Megszűnt a forgalmazása a Onduline Bardoline TOP zsindelynek!


Termékek
 
Tudástár
fajatekok

Az örök játék: a fa!

A mai felgyorsult világunkban egyre több olyan tárggyal, eszközzel vagyunk ...

Hogyan készíts vidám, festett fakanalakat?

Egyszerűen: vegyél elő néhány fakanalat, a lakkozottakat csiszold le csiszolópapírral, ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből