Név *

Cím (irányítószám) *
azt a helyet adja meg ahova az árut kell szállítani

Település *

Telefonszám *

Email cím *

Mennyiség*


Diagonalzsalu

– vízlepergetős kialakítással

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Diagonálzsalu lucfenyőből

Diagonalzsalu lucfenyobol

Diagonálzsalu lucfenyőből

VÍZLEPERGETŐS KIALAKÍTÁSSAL
A termék feldolgozásakor az alakját úgy szabják, hogy a végső felhelyezése után minél könnyebben és gyorsabban eltávozzon róla a csapadék. Fontos szempont, hogy az illesztések is védve legyenek. A formát diagonálzsalu vagy variant megnevezéssel is használják.
A megmunkált lucfenyő termékekben elvétve akad csak fekete göcsös vagy rothadt rész, jellemzőbb az élek letörése, illetve a felületen futó repedések. Megfelelő felületkezelés mellett több évtizeden keresztül is az épület dísze lehet. A végtermékek felhasználhatósági minősítése a gyártó cég osztályozásától függ. Ez a termék AB-VEH besorolással rendelkezik. E szerint a termék legalább 40%-a “A” minőség és csupán legfeljebb 60%-a lehet “B” minőség. A nedvességtartalma a szállításkor 12 +- 2%. A minősítést hivatalosan a SECA Norm 2009 –es szabványa határozza meg.
Ezeket a falburkolatokat az erős szerkezetük és különleges alakjuk miatt nyugodtan használhatjuk az épületek külső burkolására. A burkolat felületkezelés hiányában idővel beszürkül, színe a selyemszürkéhez hasonlóvá válik. Ezt a folyamatot megelőzhetjük illetve visszafordíthatjuk a megfelelő felületkezelő és felújító anyagokkal. Ezek a faanyag pigmentjeire való hatásuk miatt nem engedik a  szín megváltozását, illetve lassítják ezt a folyamatot. A kezelést felrakás előtt és közvetlenül utána kell elvégezni. Ezt követően csak akkor szükséges, megváltozik, halványodik a szín vagy elkezd kikopni a festék a burkolatból. A rögzítés mindig előfúrással vagy önmetsző csavarral történik. Ellenkező esetben az anyag megreped. Fontos megemlíteni, hogy a felrakásnál először az alsó sort kell rögzíteni.

A diagonálzsalu m2 szélessége csappal együtt értendő!

Fafaj:Méret:Minőség:m2/csomag:Ár: bruttó Ft/m2
Lucfenyő diagonálzsalu24 x 146 x 4000 AB-VEH3,6792érdeklődni
Szibériai vörösfenyő
diagonálzsalu
26 x 146 x 5100Cérdeklődni
Diagonalzsalu lucfenyobol

Diagonalzsalu lucfenyőből


Termékek
 
Tudástár
faanyagok szolnokon

A legjobb minőségű faanyagok Szolnokon nálunk!

Építkezés vagy felújítás esetén legtöbbször szükség van faanyagra. Ezeket legegyszerűbben ...

osb lap festése

Hogyan fessünk OSB lapot?

Az itthon kapható OSB lapok többségében impregnált, vízzáró felületűek (OSB-3), ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből