Név *

Cím (irányítószám) *
azt a helyet adja meg ahova az árut kell szállítani

Település *

Telefonszám *

Email cím *

Mennyiség*


Diagonalzsalu

– vízlepergetős kialakítással

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

Diagonálzsalu lucfenyőből

Diagonalzsalu lucfenyobol

Diagonálzsalu lucfenyőből

VÍZLEPERGETŐS KIALAKÍTÁSSAL
A termék feldolgozásakor az alakját úgy szabják, hogy a végső felhelyezése után minél könnyebben és gyorsabban eltávozzon róla a csapadék. Fontos szempont, hogy az illesztések is védve legyenek. A formát diagonálzsalu vagy variant megnevezéssel is használják.
A megmunkált lucfenyő termékekben elvétve akad csak fekete göcsös vagy rothadt rész, jellemzőbb az élek letörése, illetve a felületen futó repedések. Megfelelő felületkezelés mellett több évtizeden keresztül is az épület dísze lehet. A végtermékek felhasználhatósági minősítése a gyártó cég osztályozásától függ. Ez a termék AB-VEH besorolással rendelkezik. E szerint a termék legalább 40%-a “A” minőség és csupán legfeljebb 60%-a lehet “B” minőség. A nedvességtartalma a szállításkor 12 +- 2%. A minősítést hivatalosan a SECA Norm 2009 –es szabványa határozza meg.
Ezeket a falburkolatokat az erős szerkezetük és különleges alakjuk miatt nyugodtan használhatjuk az épületek külső burkolására. A burkolat felületkezelés hiányában idővel beszürkül, színe a selyemszürkéhez hasonlóvá válik. Ezt a folyamatot megelőzhetjük illetve visszafordíthatjuk a megfelelő felületkezelő és felújító anyagokkal. Ezek a faanyag pigmentjeire való hatásuk miatt nem engedik a  szín megváltozását, illetve lassítják ezt a folyamatot. A kezelést felrakás előtt és közvetlenül utána kell elvégezni. Ezt követően csak akkor szükséges, megváltozik, halványodik a szín vagy elkezd kikopni a festék a burkolatból. A rögzítés mindig előfúrással vagy önmetsző csavarral történik. Ellenkező esetben az anyag megreped. Fontos megemlíteni, hogy a felrakásnál először az alsó sort kell rögzíteni.

A diagonálzsalu m2 szélessége csappal együtt értendő!

Fafaj:Méret:Minőség:m2/csomag:Ár: bruttó Ft/m2
Lucfenyő diagonálzsalu24 x 146 x 4000 AB-VEH3,6792érdeklődni
Szibériai vörösfenyő
diagonálzsalu
26 x 146 x 5100Cérdeklődni
Diagonalzsalu lucfenyobol

Diagonalzsalu lucfenyőből


Termékek
 
Tudástár

Mi a PEFC?

A PEFC (Pan European Forest Certification Scheme) tanúsítás nemzeti és ...

Fenyo pellet vagy kemenyfa pellet

Fenyő pellet vagy keményfa pellet?

Fenyő pellet vagy keményfa pellet? Hogy a pellet kemény- vagy fenyőből ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből