Név *

Cím (irányítószám) *
azt a helyet adja meg ahova az árut kell szállítani

Település *

Telefonszám *

Email cím *

Mennyiség*


3 rétegű

– táblásított fenyő lap

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

3 rétegű táblásított fenyő lap

3 rétegű táblásított fenyő lap

3 rétegű táblásított fenyő lap

Azt biztosan mindenki tudja, hogy a fák átalakítják a légköri széndioxidot, és az üvegház gázok mennyiségét is csökkentik. A táblásított lapok feldolgozásánál a gyártók arra törekszenek, hogy minél kevésbé változtassák meg a természetes egyensúlyt. A fejlett technológiának köszönhetően a cégek bizonyítottan környezetkímélő, nagy hatásfokú eljárással dolgozzák fel a faanyagokat. Ezek a lapok természetes eredetűek és természetes úton lebomló termékek.

Időtlen szépség

A táblásított falapok elhozzák a természet egy szeletét az otthonainkba. Csak próbáld ki a tömörfa lapok melegségét és kényelmét, amit a nedvességelszívó képességüknek köszönhetően adnak a környezetüknek.

A három rétegű táblásított lapok széleskörű szabadságot biztosítanak a tervezés során: bútorok, belső dekoráció és terhelésálló szerkezetek is készülhetnek belőle. A külső borítás kreatív szabadságát az egy- és többrétegű töményfa lapok biztosítják. A nagymértékű kreatív szabadságnak és a természetes szépségének köszönhetően a fa a modern építészeti elvek és trendek legmegfelelőbb alapanyaga.

A keményfa lapokat az egyszerű feldolgozás melletti hosszú élettartam elve alapján készítik. A lapok megfelelően kiválasztva egyaránt alkalmasak ereszek alá, és bizonyos falak burkolására mind külső, mind belső használatra. A fa egyedi arculatot ad a homlokzatnak, miközben a vásárló környezettudatosságát is hangsúlyozza.

A szakértő tanácsai

A táblásított lapok használata során mindig tartsuk észben, hogy a fa egy szerves anyag! Érdemes figyelembe venni a következő tanácsokat:

1. Megfelelő tárolás: a paneleket zárt helyen kell tárolni, ha lehetséges, ellenőrzött hőmérsékleten. A lapokat lapjával, maximum egy méterenként elhelyezett száraz támaszokra fektessük le. A laprakást teljesen fedjük le a nedvesség és a felületi sérülések káros hatásai ellen.

2. Belső dekoráció: a hőmérséklet- és a nedvességváltozás zsugorodást, duzzadást, vetemedést okozhat. A lapokat állandó hőmérsékletű, de ne túl száraz helyeken kell használni.

3. Külső és nedves helyeken történő használat: mind az egy, mind a többrétegű lapokat úgy illesszük fel, hogy a széleken és a sarkokon egyaránt védve legyenek (például a zsaluk esetén).

4. Három és ötrétegű táblásított lapok használata: az EN 13353 szabály szerint, ami a száraz, nedves és külső területekre vonatkozik: minden többrétegű lapnak a CE EN 13986 szabványnak meg kell felelnie.

Tömörfa lapok

A háromrétegű tömörfa lapok többféle módon is alkalmazhatók mind külső, mind belső használatra. Homlokzatburkolásnál a lapok egyaránt bizonyítékai a természetbarát gondolkodásnak és a nagyszerű személyiségnek. A táblásított falapokat bútorgyártásnál, belső dekorációnál, boltok és irodák felszerelésénél is felhasználják.

Háromrétegű táblásított lap

Fafaj: Lucfenyő
Vastagság:  19 mm
Szélesség:   1.250 mm
Hossz:         3.000 mm
Minősége: BC

RENDELÉSRE MINIMUM 20 TÁBLA!

 


Termékek
 
Tudástár
OSB lap Litvániából - Bolderaja-Superfinish-ECO

Lettországi OSB lap – Bolderaja OSB Superfinish Eco

A Bolderaja OSB lap gyártás 2007-ben kezdődött a lettországi Rigában. ...

Fal-diszitese-faval-faburkolasi-tippek

Díszítsük fával a falat!

A fal fával való dekorálása, csakúgy, mint a faburkolat, egy ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből