Név *

Cím (irányítószám) *
azt a helyet adja meg ahova az árut kell szállítani

Település *

Telefonszám *

Email cím *

Mennyiség*


3 rétegű

– táblásított fenyő lap

Bemutatótermünk nyílt Szolnokon!
Kattints, és nézd meg!

3 rétegű táblásított fenyő lap

3 rétegű táblásított fenyő lap

3 rétegű táblásított fenyő lap

Azt biztosan mindenki tudja, hogy a fák átalakítják a légköri széndioxidot, és az üvegház gázok mennyiségét is csökkentik. A táblásított lapok feldolgozásánál a gyártók arra törekszenek, hogy minél kevésbé változtassák meg a természetes egyensúlyt. A fejlett technológiának köszönhetően a cégek bizonyítottan környezetkímélő, nagy hatásfokú eljárással dolgozzák fel a faanyagokat. Ezek a lapok természetes eredetűek és természetes úton lebomló termékek.

Időtlen szépség

A táblásított falapok elhozzák a természet egy szeletét az otthonainkba. Csak próbáld ki a tömörfa lapok melegségét és kényelmét, amit a nedvességelszívó képességüknek köszönhetően adnak a környezetüknek.

A három rétegű táblásított lapok széleskörű szabadságot biztosítanak a tervezés során: bútorok, belső dekoráció és terhelésálló szerkezetek is készülhetnek belőle. A külső borítás kreatív szabadságát az egy- és többrétegű töményfa lapok biztosítják. A nagymértékű kreatív szabadságnak és a természetes szépségének köszönhetően a fa a modern építészeti elvek és trendek legmegfelelőbb alapanyaga.

A keményfa lapokat az egyszerű feldolgozás melletti hosszú élettartam elve alapján készítik. A lapok megfelelően kiválasztva egyaránt alkalmasak ereszek alá, és bizonyos falak burkolására mind külső, mind belső használatra. A fa egyedi arculatot ad a homlokzatnak, miközben a vásárló környezettudatosságát is hangsúlyozza.

A szakértő tanácsai

A táblásított lapok használata során mindig tartsuk észben, hogy a fa egy szerves anyag! Érdemes figyelembe venni a következő tanácsokat:

1. Megfelelő tárolás: a paneleket zárt helyen kell tárolni, ha lehetséges, ellenőrzött hőmérsékleten. A lapokat lapjával, maximum egy méterenként elhelyezett száraz támaszokra fektessük le. A laprakást teljesen fedjük le a nedvesség és a felületi sérülések káros hatásai ellen.

2. Belső dekoráció: a hőmérséklet- és a nedvességváltozás zsugorodást, duzzadást, vetemedést okozhat. A lapokat állandó hőmérsékletű, de ne túl száraz helyeken kell használni.

3. Külső és nedves helyeken történő használat: mind az egy, mind a többrétegű lapokat úgy illesszük fel, hogy a széleken és a sarkokon egyaránt védve legyenek (például a zsaluk esetén).

4. Három és ötrétegű táblásított lapok használata: az EN 13353 szabály szerint, ami a száraz, nedves és külső területekre vonatkozik: minden többrétegű lapnak a CE EN 13986 szabványnak meg kell felelnie.

Tömörfa lapok

A háromrétegű tömörfa lapok többféle módon is alkalmazhatók mind külső, mind belső használatra. Homlokzatburkolásnál a lapok egyaránt bizonyítékai a természetbarát gondolkodásnak és a nagyszerű személyiségnek. A táblásított falapokat bútorgyártásnál, belső dekorációnál, boltok és irodák felszerelésénél is felhasználják.

Háromrétegű táblásított lap

Fafaj: Lucfenyő
Vastagság:  19 mm
Szélesség:   1.250 mm
Hossz:         3.000 mm
Minősége: BC

RENDELÉSRE MINIMUM 20 TÁBLA!

 


Termékek
 
Tudástár

Aqualux vizes bázisú favédő vékony lazúr

Az Aqualux lazúr egy gazdag színválasztékban elérhető vizes bázisú lazúr, ...

Hogyan rakjunk fel fenyő lambériát?

Hogyan rakjunk fel fenyő lambériát?

A fenyő lambéria felrakása annyira egyszerű munka, hogy te is ...

Rólunk mondták

A kiváló ár az, amit kiemelnék az Alföldfa legjellemzőbb tulajdonságai közül. A pontosan betartott határidők, a magas minőség, ...

Gyergyai Miklós Sződről


Nagyon jó a kapcsolatunk az Alföldfával. Mindig minden határidőt pontosan betartanak, pontosan szállítanak magas minőségű termékeket. Az árak ...

Fabók István Egerből